Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
PTI
LinkedIn Gooogle Plus
PTI
Spierathlon een sportief succes
Spierathlon een sportief succes
De derde editie van de Spierathlon was in vele opzichten een succes; emotioneel, sportief en financieel. Er deden 7 PTI teams aan deze 1/8 triatlon mee. Naast een sportieve prestatie, haalden de PTI gezamenlijk € 176.534,00 op. Directeur Jan Posma van PTI team 1 trots: ‘Het is geweldig om samen met onze teamcaptains deze familiedag van Spieren voor Spieren mee te mogen maken. Het is mooi om te ervaren, hoe de kinderen het middelpunt van de belangstelling zijn.’


De PTI ‘Spierathlon’ teams & teamcaptains


(ex) topsporters delen cheque uit
Tijdens het evenement ontving Marjolein Bolhuis, directeur Spieren voor Spieren, van (ex) topsporters zoals Ronald de Boer, Jeroen Zoet, Daley Blind, Sebastiaan Verschuren, Joyce Sombroek, Maaike Head, Saskia van den Ouden, Iefke van Belkum en Minke Booij een cheque ter waarde van € 176.534,00. Er wordt nog steeds gedoneerd. De teller staat sinds vandaag op ruim € 187.000. Er kan nog steeds gedoneerd worden.


Marjolein Bolhuis met topsporters en cheque


"Het is een prachtig bedrag. Met dit geld kan onderzoek naar het genezen van spierziekten onder kinderen weer door!" - Ron Tuinenburg (directeur van PTI en Deelnemer PTI team 2)

Teamcaptains en deelnemers bedankt!
Alle PTI deelnemers, maar in het bijzonder onze teamcaptains Lennart, Milan, Bart, Lars, Matthijs, Manou en Emma bedankt voor jullie inzet. Uiteraard gaat onze dank ook uit naar de vrijwilligers, supporters en iedereen die in welke vorm dan ook onze teams hebben gesteund.


“Het was weer een geweldige dag. Mijn collega’s, ikzelf maar bovenal Matthijs hebben genoten. Als klap op de vuurpijl heeft Matthijs een speciale rolstoel buggy gewonnen. Echt super, de dag kon niet meer stuk!!!”
- Hanneke Maas (Brabant Water en Deelnemer PTI team 5)


PTI teams in actie
Bekijk alle foto’s van deze bijzondere dag.


Beelden: Giuseppe Toppers | Danto


Beelden: Eric Mol | PTI

Beelden Spierathlon
Er was ook pers aanwezig tijdens de Spierathlon. Zij hebben de Spierathlon op prachtige wijze vastgelegd. Bekijk hieronder de beelden/berichten.


Bron: De Telegraaf, 10 juni 2017 (start bij 01.09 minuut)


Bron: Dichtbij, 8 juni 2017 


Spierathlon 2018

Ook in 2018 wordt er weer een Spierathlon georganiseerd. PTI is er zeker volgend jaar weer bij, u ook? Aanmelden kunt u doen bij amanda@pti.nl

"Het was een waardevolle dag, we vertrokken met een voldaan gevoel naar huis. Onze teamcaptain Manou (en haar ouders) hebben enorm genoten en dat is het belangrijkste!" -  Robbert Stolk (Van Straaten Post en Deelnemer PTI team 6)

 
Adres Korenmolenlaan 1c
3447GG Woerden Nederland
Telefoon 0348 466 888
Adres pti@pti.nl
Spieren voor Spieren
Gecertificeerd voor ISO 9001
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.