Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
PTI
LinkedIn Gooogle Plus
PTI
Spieren voor Spieren familiedag 2016 groot succes
Spieren voor Spieren familiedag 2016 groot succes

PTI heeft de Spieren voor Spieren familiedag 2016 gesponsord. Daar zijn wij heel trots op! Het was mooi om te zien hoe zeker 250 gezinnen met spierzieke kinderen genoten van een ‘spetterend dagje uit’ in attractiepark Duinrell. De allerjongsten genoten bijvoorbeeld in het huis van Rick de Kikker en/of in de Minitrein, terwijl de oudere kinderen hun angsten konden overwinnen in spannende attracties als de Splash en/of Wild Wings. Als maatschappelijk partner van de stichting Spieren voor Spieren vinden wij het geweldig om te helpen om voor deze kinderen zo’n bijzondere, onbezorgde dag te verzorgen.

Sport, Spel en een speciaal optreden van Yes-R

Tijdens de familiedag was het Zomertheater de hele dag de thuisbasis voor gezinnen met spierzieke kinderen. Die konden naar hartenlust sport- en spelactiviteiten doen en/of geschminkt worden. Eén van de hoogtepunten van deze dag was het speciale optreden van Yes-R. Alle kinderen (en ook hun ouders) genoten zichtbaar van het feestelijk programma.

PTI relaties te gast

Naast de gezinnen waren er ook PTI relaties en medewerkers en hun familie te gast. Daarmee willen wij met onze gasten delen en laten zien waarom wij Spieren voor Spieren al meer dan 10 jaar steunen. En wij ons met veel enthousiasme inzetten om spierzieke kinderen en hun familie mooie en waardevolle momenten te laten beleven. Deze Spieren voor Spieren familiedag is daar een succesvol voorbeeld van. Onze gasten die daarbij waren, bedanken wij hartelijk voor hun komst naar Duinrell en hun warme belangstelling.

Publicatie Nationaal Cyber Security Centrum over FFS aanvalstechniek
Publicatie Nationaal Cyber Security Centrum over FFS aanvalstechniek

Het Nationaal Cyber Security Centrum bracht onlangs een publicatie uit over de Flip Feng Shui (FFS) aanvalstechniek. In deze publicatie stonden aanbevelingen om virtualisatie veilig te laten plaatsvinden. Wij ontvangen regelmatig de vraag of onze dataoplossing wel veilig is. Met dit artikel geven wij antwoord op die vraag.

Private Cloud

De FFS aanvalstechniek stelt een aanvaller in staat wijzigingen in het geheugen van een andere virtuele server aan te brengen, waardoor deze aangevallen kan worden, om zo de beveiligingssleutels in handen te krijgen. Onze ‘Cloud’ oplossing is echter een Private Cloud, met eigen hardware die ook fysiek in het datacenter in een aparte beveiligde ruimte staat opgesteld. Wij kiezen juist voor Private Cloud omdat het grote voordelen biedt voor controle en beveiliging. Op onze servers zijn geen andere beheerders actief en daardoor is een dergelijke aanval ook niet mogelijk. De conclusie is:

FFS vormt voor de oplossing van PTI geen enkel gevaar. 
Uw data is in goede (veilige) handen.

PTI is ISO 27001 gecertificeerd voor databescherming
PTI is ISO 27001 gecertificeerd voor databescherming

Voor PTI is gegevensbescherming van cruciaal belang. Dit komt ook tot uiting in onze ISO 27001 certificering voor databescherming. Onderdeel daarvan is een regelmatige audit door een externe professionele organisatie, waarbij gekeken wordt of we nog steeds state-of-the-art zijn op beveiligingsgebied. Waar van toepassing nemen wij altijd onmiddellijk actie om een gevonden lek te dichten (zogeheten zero day exploits). Ons doel is om onze klanten te ontzorgen op het gebied databeveiliging.

 
Adres Korenmolenlaan 1c
3447GG Woerden Nederland
Telefoon 0348 466 888
Adres pti@pti.nl
Spieren voor Spieren
Gecertificeerd voor ISO 9001
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.