Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
PTI
LinkedIn Gooogle Plus
PTI
PTI hoofdsponsor Spieren voor Spieren Dag
PTI hoofdsponsor Spieren voor Spieren Dag

De Spieren voor Spieren Dag op 4 september biedt spierzieke kinderen en hun gezin een zorgeloze en gezellige dag.  U en uw gezin zijn, als relatie van PTI, van harte welkom! De locatie dit jaar? Duinrell in Wassenaar. Alle attracties zijn open, en er worden diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd.

Een spetterend dagje uit

Wij zijn er trots op de Spieren voor Spieren Dag voor de 2e keer mogelijk te maken. Wij nodigen u uit als onze gast voor deze bijzondere dag. U bent welkom met uw gezin. Het attractiepark opent om 10.00 uur de poorten. Tussen 10 en 11 uur heten wij u persoonlijk van harte welkom. Tussen de middag staat er een heerlijke lunch voor u klaar. Gedurende deze dag bent u vrij om te staan en te gaan waar u wilt en hopen wij dat u, net als de spierzieke kinderen, een ‘spetterend dagje uit’ beleeft.Onze betrokkenheid

PTI steunt Spieren voor Spieren al jaren financieel. Wij helpen ook met onze expertise en ons netwerk. Deze dag is een goed voorbeeld waarom wij Spieren voor Spieren sponseren, u maakt het zelf mee.

Aanmelden

Meld u a.u.b. voor 12 juli 2016 aan. Doe dat vandaag nog want vol = vol. Stuur een e-mail naar amanda@pti.nl o.v.v. Spieren voor Spieren Dag.

Vermeld daarbij:
- Het aantal gezinsleden dat u meeneemt.
- Leeftijdscategorie gezinsleden : 0-2 jaar of 3 jaar en ouder.

E-mail meest mobiel gelezen
E-mail meest mobiel gelezen

Steeds vaker openen consumenten e-mails op mobiele devices als telefoon of tablet. Gemiddeld wordt 35% van de e-mail ‘mobiel’ geopend en klikt ruim 7% door. De jaarlijkse DDMA Nationale Email Benchmark toont aan dat er veranderingen in het leesgedrag van e-mails plaatsvinden.

Ook toonde de Nationale Email Benchmark 2016 aan:
De energiesector en de goede doelen hebben de beste ‘click open’ ratio’s van alle sectoren. Mail van energiemaatschappijen wordt met 59% het beste geopend

12 miljoen e-mails per jaar

Consumenten openen e-mails tegenwoordig steeds vaker ten opzichte van enkele jaren geleden. Het ‘doorklikken’ gebeurt in verhouding nog weinig en is in veel gevallen voor verbetering vatbaar. PTI heeft veel ervaring met het sturen van B2C/B2B e-mails. PTI verstuurt jaarlijks ruim 12 miljoen e-mails.

(e-mail) communicatiestrategie evalueren

Communicatie speelt de sleutelrol. Uit ervaring weten wij dat de juiste toon en vorm van communicatie het responsgedrag aanzienlijk verbetert. Graag delen wij onze ervaring met u en samen met u evalueren we uw (e-mail) communicatiestrategie. Uiteraard met als inzet om te kijken naar respons verhogende mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact op met uw accountmanager of via support@pti.nl. Bellen kan ook naar 0348 46 68 88.

Bron: http://www.nationaleemailbenchmark.nl/

 
Adres Korenmolenlaan 1c
3447GG Woerden Nederland
Telefoon 0348 466 888
Adres pti@pti.nl
Spieren voor spieren
Gecertificeerd voor ISO 9001
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.