Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
PTI
LinkedIn Gooogle Plus
PTI
PTI op het HBO-ICT Job & Student Event
PTI op het HBO-ICT Job & Student Event
Op vrijdag 6 oktober 2017 staat PTI met een stand op het HBO-ICT Job & Student Event. HBO studenten van de opleidingen voor ICT, bedrijfskunde, informatica, informatiedienstverlening en -management, technische informatie, techniek en economie kunnen bij diverse stands kijken naar de jobs binnen de ICT. Het evenement vindt plaats in het World Trade Center te Rotterdam.

Nieuwe klant: Energieflex
Nieuwe klant: Energieflex

Energieflex heeft voor PTI gekozen voor het opnemen van meterstanden, het verzamelen, verwerken en valideren van deze data. Dit geldt zowel voor conventionele als slimme meterdata.

Energieflex profileert zich als 100% sociaal groen. Hoe? Door alle klanten de mogelijkheid te bieden om hun CO2-uitstoot te compenseren. Het project achter 100% sociaal groen richt zich op de allerarmsten in de samenleving in India met het installeren van schonere kookovens (cookstoves).

Golfen voor het goede doel
Golfen voor het goede doel
Golfclub De Hooge Rotterdamsche organiseert in samenwerking met PTI een fundraising toernooi voor het goede doel: ‘Spieren voor Spieren’. Er doen meerdere bekende (ex) topsporters mee. De golfdag wordt volledig verzorgd met baancatering, een netwerkborrel met muziek en een BBQ.

Spierziekte bij kinderen de wereld uit

Iedereen die van golfen houdt, kan aan dit bijzondere evenement meedoen en golfen om spierziekte bij kinderen de wereld uit te helpen. Directeur Jan Posma: ‘Wij vinden dat alle kinderen onbezorgd moeten kunnen rennen, fietsen, spelen en bewegen. Daarom bevelen wij – als Maatschappelijk Partner van Spieren voor Spieren – deze golfdag van harte aan.

Veiling met zeer bijzondere en unieke items

Het belooft een onvergetelijke dag te worden met een veiling met zeer bijzondere en unieke items. Uiteraard is de opbrengst voor het goede doel. De wedstrijdvorm is Texas Scramble in teams van vier personen. Iedereen met een EGA handicap tot 54 kan zich inschrijven. Schrijf u nu in!

Werken bij PTI
Werken bij PTI

Met trots melden wij u dat wij een website met alle informatie over Werken bij PTI hebben. Op de website staan onze openstaande vacatures gepubliceerd.

Neem gerust eens een kijkje op: www.werkenbijpti.nl.

 
Adres Korenmolenlaan 1c
3447GG Woerden Nederland
Telefoon 0348 466 888
Adres pti@pti.nl
Spieren voor Spieren
Gecertificeerd voor ISO 9001
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.