Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
PTI
LinkedIn Gooogle Plus
PTI
PTI realiseert draadloze koppeling met ijkkoffer Enexis
PTI realiseert draadloze koppeling met ijkkoffer Enexis

Het meterpool proces heeft als doel om energiemeters steekproefsgewijs te controleren. De netbeheerder is verantwoordelijk voor de uitvoer van deze controle. Voor het plannen van afspraken met de klant en het registreren van de werkzaamheden maakt Enexis gebruik van de PTI Work Order Management (WOM) oplossing. In de PTI WOM Nxt app kan de monteur alle resultaten eenvoudig registreren.

Nieuwe ijkkoffer met bluetooth interface
Sinds dit jaar maakt Enexis voor het controleren van de elektriciteitsmeters gebruik van een nieuw model ijkkoffer. Dit nieuwe model is voorzien van een bluetooth interface.

Draadloze koppeling; resultaten direct beschikbaar in de app
Om het de monteur makkelijker te maken heeft PTI een koppeling gerealiseerd tussen de nieuwe ijkkoffer en de PTI WOM Nxt app. Door deze draadloze koppeling zijn de resultaten van de ijking rechtstreeks beschikbaar in de app.  Dit zorgt voor tijdwinst, nog meer gebruikersgemak en een minder foutgevoelig proces!

Enexis is netbeheerder en verantwoordelijk voor ca. 2,6 miljoen elektriciteitsaansluitingen en 2,2 miljoen gasaansluitingen. De belangrijkste taak
; het aanleggen en onderhouden van het energienet in Nederland. Bovendien zorgt een netbeheerder voor het transport van energie.

Kort nieuws
Kort nieuws

Add2Calendar
PTI heeft een add2calendar optie. Deze optie, geïntegreerd in uw internet portal of e-mail, geeft een positief effect op het thuispercentage en de opnamescore. De afspraak 
of herinnering met de monteur kunnen met 1 muisklik direct in de agenda van de klant worden gezet. In de afspraak of herinnering staan direct alle gegevens, bijvoorbeeld: naam monteur, firma, opnamenummer e.d.. Voor meer informatie mail uw accountmanager via commercieel@pti.nl.

Factuur
Binnenkort verandert de vormgeving van de PTI factuur. U ontvangt onze facturen per e-mail (factuur als bijlage) en u kunt hem terug vinden in de PTI webtool rapportage ‘per maand’. 

CoD Essent
Essent is werkzaam met het PTI Communication on Demand platform: de tool die u, als gebruiker, eigenhandig beheert en waarmee u uw (marketing) campagnes zelfstandig creëert en verzendt. Alle postverzending van Essent is overgeheveld naar CoD.

Pilot PostNL postbode
Vorige maand is PostNL begonnen met een pilot waarbij postbodes meterstanden ophalen in de gemeente Amsterdam. PTI faciliteert het proces naast het reguliere opname proces van Waternet. De postbode haalt de standen op bij huishoudens waar de meterstand de afgelopen drie jaar is geschat. Deze pilot is een samenwerking tussen PostNL, Waternet en PTI. Lees meer..
 
Adres Korenmolenlaan 1c
3447GG Woerden Nederland
Telefoon 0348 466 888
Adres pti@pti.nl
Spieren voor Spieren
Gecertificeerd voor ISO 9001
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.