Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
PTI
LinkedIn Gooogle Plus
PTI
Einduitslag Spierathlon
Einduitslag Spierathlon

De 2e editie van de Spierathlon, georganiseerd door Spieren voor Spieren, was een groot succes. Zowel sportief als financieel. Dit keer deden er maar liefst 195 ‘spierballenteams’ mee aan de 1/8 triatlon in en om de Ouderkerker Plas bij Ouderkerk aan de Amstel.

Spieren voor Spieren ambassadeurs Pieter van den Hoogenband en Ronald de Boer ontvangen een check ter waarde van € 222.777 euro. Een geweldig bedrag dat bijdraagt aan onderzoek naar spierziekten.

Onze teams & helden

PTI deed met 5 teams mee aan de Spierathlon. Al onze ‘spieratleten’ haalden samen met een spierziek kindje als teamcaptain moe maar zeer voldaan de finish. Teamcaptains dit jaar waren Lennart, Freek, Milan, Manou en Juul.Jan en Zev Posma, Emma v/d Ende samen met teamcaptain Lennart.Cees van der Voorden, Maaike Beckmann en Peter Zwetsloot (PZC) met teamcaptain Freek.Luc Posma, Ramon van Stappershoef en Rolf van der Jagt met teamcaptain Milan.Ron Tuinenburg (Multi-Post), Coen van Delft (online Ondernemerstraining) en Thiemo van Spellen (Webhelp) met teamcaptain Juul.Hanneke Maas (Brabant Water) leverde een bijzondere prestatie door solo de 1/8 triatlon samen met teamcaptain Manou af te leggen.


Geweldige opbrengst

De inzamelingactie van de PTI teams was zeer succesvol, totaal haalde wij €10.893 euro op. Wij willen graag iedereen die, in welke vorm dan ook, onze teams gesteund hebben heel hartelijk bedanken. We hopen ook volgend jaar op uw steun te mogen rekenen en nodigen u van harte uit om een actieve rol te spelen tijdens de derde Spierathlon.

Fantastische organisatie

Graag maken wij van de gelegenheid gebruik het team Spieren voor Spieren te complimenteren met de fantastische organisatie van het evenement en ook onze eigen PTI vrijwilligers Fatima, Joyce, Didy, Agnes en Saar voor hun inzet te bedanken.

Bekijk hier alle foto's van deze bijzondere dag!
Bron beelden: Giuseppe Toppers | Danto

 
Adres Korenmolenlaan 1c
3447GG Woerden Nederland
Telefoon 0348 466 888
Adres pti@pti.nl
Spieren voor spieren
Gecertificeerd voor ISO 9001
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.