Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
PTI
LinkedIn Gooogle Plus
PTI
Inter-on project in samenwerking met PTI is live
Inter-on project in samenwerking met PTI is live

Per 1 februari hebben drie spelers in de energiemarkt de krachten gebundeld: Stedin Meetbedrijf, Stedin Infradiensten en Joulz Energy Solutions. Het onderdeel 'meetdiensten' van Joulz neemt sinds begin van dit jaar fysieke meteropnames op voor grootverbruik, elektriciteit en gasaansluitingen.
Voor de uitvoering van dit project werken Inter-on en PTI samen. PTI faciliteert met de ICT oplossing die bestaat uit o.a.:

  • PTI webtool
  • WOM NxT (mobiele applicatie)
  • verdeling van adressen
  • Aansturen van meteropnemers
  • Rapportages (het bekijken van resultaten)

Met deze totaaloplossing kan Inter-on de werkzaamheden eenvoudig, snel en overzichtelijk uitvoeren.  De PTI WOM NxT ondersteunt de buitendienstmedewerkers bij de dagelijkse werkzaamheden. De mobiele applicatie geeft de planning weer, toont gedetailleerde gegevens per huishouden en verwerkt direct de administratieve afhandeling na de uitvoering van de werkzaamheden.

Inter-on neemt meterstanden op voor meetbedrijven, energieleveranciers, netbeheerders, woningbouwverenigingen en waterleveringsbedrijven in heel Nederland. Inter-on doet dit sinds 2005.

PTI door u beloond met hoge klanttevredenheid
PTI door u beloond met hoge klanttevredenheid

De resultaten zijn weer binnen! Eind vorig jaar hebben wij ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek gehouden. U kon daarbij aangeven wat uw mening was over onze producten, diensten en service zoals u die heeft ervaren in 2016De resultaten zijn stimulerend. Volgens u doen wij het goed en bent u tevreden. Ten opzichte van vorig jaar beoordeelt u ons hoger.

Wij zijn blij met het vertrouwen dat u ons geeft. Uiteraard heeft u ons ook voorzien van goede feedback. We zijn er in 2017 direct mee aan de slag gegaan. Zo hebben wij al een aantal respondenten gesproken en gevraagd om toelichting. De komende periode praten onze productowners en accountmanagers verder met u over onze producten en diensten 2.0.

PTI met acht teams aan de start van de Spierathlon
PTI met acht teams aan de start van de Spierathlon

Wat een overweldigende reacties hebben we ontvangen op de uitnodiging mee te sporten voor zieke kinderen! We gaan met acht (!) teams mee doen aan de Spierathlon.Binnenkort stellen we de teams aan u voor en geven wij daarbij de link naar alle sponsorpagina’s.


Aanmelden kan nog steeds!

Wilt u nog mee doen? Meld u dan aan via een e-mail aan amanda@pti.nl, o.v.v. ‘Spierathlon 2017’.

Animatie
Spieren voor Spieren heeft een online animatie waarin u de hoofdrol kunt spelen! In de animatie kunt u de Spierathlon met een bekende (ex)sporter, zoals Frank de Boer, Pieter van den Hoogenband of Barbara de Loor doen. Doet u al mee met de Spierathlon dan kunt u dit perfect gebruiken als promotiemateriaal. Maak en deel de animatie. Ga hier direct naar het animatie.

 
Adres Korenmolenlaan 1c
3447GG Woerden Nederland
Telefoon 0348 466 888
Adres pti@pti.nl
Spieren voor Spieren
Gecertificeerd voor ISO 9001
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.