Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
PTI
LinkedIn Gooogle Plus
PTI
Bezoekers waarderen het PTI Privacy & Data event
Bezoekers waarderen het PTI Privacy & Data event
Op 18 mei jl. vond het PTI Privacy & Data event plaats. Wij kijken terug op een bijzonder geslaagde dag waarin de (nieuwe) regels omtrent de nieuwe AVG werden belicht vanuit verschillende aspecten; wetgeving, data & beveiliging en gedrag.

Keynote sprekers
De ochtend werd afgetrapt door Johan Rambi, Corporate Privacy & Security advisor bij Alliander, hij gaf als eerst antwoord op de vraag: “wat is privacy?”. Vervolgens zoomde Jan Rochat, Chief Technology Officer bij AET – specialist in toegepaste cryptografie en digitale  beveiligingsoplossingen – verder in op het onderwerp ‘Privacy’. De laatste keynote spreker van de dag was Kevin de Goede, werkzaam bij D&B, hij sprak over gedragsbeïnvloeding.


Beeld: Giuseppe Topper | Danto


Uitstekende beoordeling
De dag werd afgesloten met een heerlijke lunch waarbij de relaties voldoende tijd hadden om met elkaar te netwerken. Het Privacy & Data event werd gewaardeerd met een 8,2 gemiddeld. Wij bedanken alle relaties van harte en zien jullie graag bij een volgend event terug!

Meer terug lezen over het event: klik hier voor een verslag van de dag.

Onze spierathlon teams!
Onze spierathlon teams!
Kort nieuws
Kort nieuws
Hackathon
Op 11 mei jl. hebben in totaal 4 teams deelgenomen aan de uiterst succesvolle eerste PTI Hackathon. De teams bestonden uit interne en externe relaties. De opdracht was het bedenken van een software oplossing voor het 'Niet storen' bordje. De jury koos het winnende team omdat zij 'een simpele maar opvallende oplossing boden'. Na dit succes wordt een volgende Hackathon georganiseerd in samenwerking met Le Credit Sportif in het Utrechtse ‘Stadion Galgenwaard’. Daarover informeren wij u een volgende keer.
 
Adres Korenmolenlaan 1c
3447GG Woerden Nederland
Telefoon 0348 466 888
Adres pti@pti.nl
Spieren voor Spieren
Gecertificeerd voor ISO 9001
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.