Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
PTI
2015 #11 LinkedIn Gooogle Plus
PTI
Jaarafrekening met de PTI multisite tool
Jaarafrekening met de PTI multisite tool

Het einde van het jaar is in zicht, een periode wanneer uw zakelijke klanten weer worden voorzien van een jaarafrekening. Voor zakelijke klanten met meerdere vestigingen (ook wel multisite klanten genoemd) is het verzamelen van alle meterstanden in een relatief korte periode een flinke uitdaging. Wij maken dit werk voor zowel u als uw multisite klant een stuk sneller & gemakkelijker. Hoe vraagt u zich af? Met de PTI Multisite tool.

Daarmee collecteert u gemakkelijk grote (bulk) volumes data van individuele objecten/adressen. De eigenaar van de Multisite krijgt een oproep per e-mail, geeft de meterstand door via de tool. Doorgifte kan op 24/7 van ieder afzonderlijk adres. de doorgevoerde stand wordt direct gevalideerd. U ontvangt de verzamelde data samengevoegd & gecontroleerd van ons terug. Waarna u eenvoudig de eindejaar afrekening kan versturen. Ook het traject volgend jaar vereenvoudigen?

Neem contact met ons op via het e-mailadres helpdesk@pti.nl o.v.v. ‘Multisite’.

Tarieven 2016
Tarieven 2016

Met ingang van 1 januari 2016 wordt een aantal tarieven gewijzigd. Deze prijsstijging vindt mede plaats op basis van de consumentenprijsindex (CPI) van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De tariefsverhoging (peildatum september 2015) is vastgesteld op 0,8% voor PTI diensten. Distributie tarieven stijgen naar verwachting tussen de 3,5% en 5,5% afhankelijk van PostNL of Sandd, bezorgkader en volume.

Consumentenmarkt elektriciteit en gas
Consumentenmarkt elektriciteit en gas

Het ACM (Autoriteit Consument & Markt) doet jaarlijks onderzoek naar de belangrijkste trends van de energiemarkt voor consumenten. Inhoud van het rapport: “Het geeft de ontwikkeling van de markt weer in een aantal figuren over achtereenvolgens het vertrouwen van de consument in de energiemarkt, de tevredenheid over de dienstverlening van het energiebedrijf, het overstapgedrag van de consument, het productaanbod, de prijsontwikkeling en -spreiding, en de concentratie van de energiemarkt voor consumenten.” Bekijk hier het hele rapport.

Bron: Rapportage Consumentenmarkt – Elektriciteit en Gas – Eerste helft 2015 www.acm.nl

 
Adres Korenmolenlaan 1c
3447GG Woerden Nederland
Telefoon 0348 466 888
Adres helpdesk@pti.nl
Spieren voor spieren
Gecertificeerd voor ISO 9001
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.