Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
PTI
2016 #1 LinkedIn Gooogle Plus
PTI
Triathlon voor twee
Triathlon voor twee

Stelt u zich voor: het is een mooie zomerdag en uw kind, neef of nichtje speelt met buurtgenootjes in de straat. Tikkertje, verstoppertje of voetballen. Voor hen waarschijnlijk geen enkele moeite. Voor kinderen met een spierziekte helaas wel. Gelukkig kunnen wij en u daar iets aan doen: We nodigen u daarom graag uit om samen met ons deel te nemen aan de Spieren voor Spieren Spierathlon.

Wij staan voor het 2e jaar aan de start op zaterdag 4 juni in Ouderkerk aan de Amstel. De 1/8 Triathlon bestaat uit: 500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen.

Samenwerken
De Spierathlon is voor twee! Samen met een spierziek kind strijdt u naar de eindstreep. Meld u nu aan, creëer uw eigen team(s) of sluit aan bij een van onze teams. Uw eigen team aanmelden doet u hier. Wilt u zich aansluiten bij onze PTI teams? Meld u aan bij amanda@pti.nl.

Uw motivatie om mee te doen? Een sportieve prestatie, de glimlach op het gezicht van een spierziek kind, uw bijdrage aan onderzoek naar spierziekte(s), het gejuich van uw familie, vrienden of kennissen aan de finish en de leukste race van het leven van een spierziek kind.

Battle tegen VVD Kamerleden
Battle tegen VVD Kamerleden

Politiek Den Haag voelt vaak als onbereikbaar. Waar moet politiek Den Haag beter naar luisteren? Freelance.nl organiseert een Battle tussen ZZP-ers en VVD Kamerleden. Laat de politiek uw ondernemersmening horen! De woordenstrijd wordt op 11 april afgewikkeld in Corpus (Oegstgeest).

Invloed uitoefenen op beslissers uit het politieke landschap, je stempel drukken op het succes van ondernemers of netwerken met ondernemers, belangengroepen, politici en ZZP-ers? Op 11 april kun jij hier over meepraten in de Freelance.nl BATTLE tegen VVD Kamerleden zoals Halbe Zijlstra. Schrijf je snel in, want de toegang is gratis en de kaarten zijn schaars:


PTI is zakelijk partner van Freelance.nl.

 
Adres Korenmolenlaan 1c
3447GG Woerden Nederland
Telefoon 0348 466 888
Adres helpdesk@pti.nl
Spieren voor spieren
Gecertificeerd voor ISO 9001
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.