Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
PTI
LinkedIn Gooogle Plus
PTI
Nieuwe directeur PTI: Ron Tuinenburg
Nieuwe directeur PTI: Ron Tuinenburg

Wij stellen graag aan u voor: Ron Tuinenburg. “Ik versterk sinds 1 oktober de directie van PTI en stel mij graag aan u voor. Ik ben in de PTI directie verantwoordelijk voor ICT en Innovatie. Mijn ervaring, die ik als directeur bij Multi-Post heb opgedaan, sluit bijna naadloos aan op waar PTI succesvol is en waar PTI in de toekomst zich doorontwikkelt. Naast mijn kennis en ervaring met traditionele communicatieprocessen (Print & Mail) breng ik veel kennis op het gebied van processen, kwaliteit, kwaliteitsmanagement en security. Dat zijn aandachtsgebieden waar in de zeer nabije toekomst het bedrijfsleven en de consument veel mee te maken krijgen.

Ik ben enthousiast over PTI en de mogelijkheden die we hebben. Ik kijk uit naar de ontwikkelingen die nog komen gaan. De nieuwe innovatie projecten op het gebied van toegangsmanagement en managen van afvalstromen inspireren mij. Ik zal ongetwijfeld de komende maanden met u kennismaken, of in ieder geval met uw bedrijf. Mocht u persoonlijk willen kennismaken mail mij gerust via ron@pti.nl.”

Planningssysteem uitgebreid met email voor afspraken
Planningssysteem uitgebreid met email voor afspraken
Het planningssysteem van PTI, de Work Order Manager (WOM), is uitgebreid met een extra communicatiemiddel: e-mail. Tot op heden werd enkel ‘post’ gebruikt als communicatiemiddel voor o.a. vooraankondigingen, afspraakbrieven, niet-thuis brieven enz. Met de toevoeging van afspraak e-mails in de communicatiemix krijgt u een doeltreffende verzendoptie erbij.

Door het inzetten van e-mail wordt de klant aangemoedigd om het gewenste gedrag te vertonen. Bijvoorbeeld het thuis% wordt hierdoor positief beïnvloed. Extra voordeel van e-mail, t.o.v. post, zijn de verzendstatistieken. Met de statistieken is het direct duidelijk of er een extra actie moet worden ingezet. Met post is daarvoor een (handmatige) meting nodig. Laat u informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf door uw PTI Accountmanager.
Tarieven 2017
Tarieven 2017
Met ingang van 1 januari 2017 wordt een aantal tarieven gewijzigd. Deze prijsstijging vindt mede plaats op basis van de consumentenprijsindex (CPI) van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De tariefsverhoging (peildatum september 2016) is vastgesteld op 0,2% voor PTI diensten. Distributie tarieven stijgen naar verwachting tussen de 3,5% en 4,5% afhankelijk van PostNL of Sandd, bezorgkader en volume.
 
Adres Korenmolenlaan 1c
3447GG Woerden Nederland
Telefoon 0348 466 888
Adres pti@pti.nl
Spieren voor Spieren
Gecertificeerd voor ISO 9001
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.