Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
PTI
LinkedIn Gooogle Plus
PTI
We like to move it!
We like to move it!

Fitte medewerkers presteren beter. Daarom motiveert PTI hun medewerkers om te bewegen. U als gebruiker van onze diensten profiteert mee. Omdat we de activiteiten vaak doen voor ons goede doel, Spieren voor Spieren, zijn ook spierzieke kinderen in Nederland blij met onze inspanningen.

Wij nodigen onze relaties regelmatig uit om met ons te sporten. Dat kan zijn voetballen, fietsen, zwemmen of hardlopen. Bent u bij het volgende PTI relatie evenement? Bent u geïnteresseerd mee te sporten meld u dit bij Amanda via amanda@pti.nl.

PTI sport kalender:

Augustus:

  • PTI teamdag: mini SvS bootcamp door Barbara de Loor, ex-schaatster. Alle medewerkers PTI.

September:

  • Dam tot Damloop: 10 Engelse Mijl. 10 PTI deelnemers.
  • Dam tot Dam wandeltocht: 20, 27 of 42 km. 6 PTI deelnemers.
  • Global Corporate Challenge: 100 dagen lang minimaal 10.000 stappen per dag. 35 PTI deelnemers.

Voorjaar 2017:

  • Lucky AJAX vs PTI: Voetbalwedstrijd. Maximaal 25 deelnemers. PTI relatie evenement!

Bewegen, niet alleen sporten!
Uit onderzoek is gebleken dat actieve werknemers beter zijn in teamwerk, meer betrokken zijn bij hun werkzaamheden, meer plezier hebben in het werk en dat hun productiviteit verhoogd is. Fietsend of lopend naar het werk, een lunchwandeling; gematigd intensief bewegen levert al direct resultaat op.

Dam tot Damloop voor kinderen met een spierziekte
Op zondag 18 september lopen 10 PTI medewerker de Dam tot Damloop. 16,09 km lopen van de Dam in Amsterdam naar het centrum van Zaandam. Een geweldige sportieve prestatie! Onze collega’s lopen de Dam tot Damloop voor kinderen met een spierziekte. Alle medewerkers hebben een persoonlijke sponsorpagina. U kunt ze hier sponsoren!

10.000 stappen per dag houdt de dokter buiten de deur.
De Global Corporate Challenge is een internationale strijd met als dagelijks doel 10.000 stappen. Gemiddeld zetten kantoormedewerkers tussen de 4.000 en 6.000 stappen per dag. 10.000 stappen staat gelijk aan 8km beweging en draagt bij aan gewichtsverlies, een verbeterd slaappatroon, meer energie en de totale gezondheid. Van september tot en met december gaan wij deze uitdaging aan.

NB: In verband met de PTI teamdag is PTI 30 augustus vanaf 13.00 uur minder bereikbaar via de telefoon. Vragen en opmerkingen kunt u melden via de PTI Support tool of per e-mail (support@pti.nl).


Meer informatie?
http://www.damloop.nl/
https://www.gettheworldmoving.com/

 
Adres Korenmolenlaan 1c
3447GG Woerden Nederland
Telefoon 0348 466 888
Adres pti@pti.nl
Spieren voor spieren
Gecertificeerd voor ISO 9001
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.