Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
PTI
LinkedIn Gooogle Plus
PTI
Spierathlon
Spierathlon
Op zaterdag 10 juni 2017 organiseert de stichting Spieren voor Spieren voor de derde keer de Spierathlon. In teamverband zullen volwassenen met kinderen – met of zonder spierziekte – 500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen. Dit alles om geld op te halen voor kinderen met een spierziekte. De Spierathlon is rond de Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel.Doe je ook mee?

PTI heeft ook dit jaar weer Spierathlon teams waar u zich bij kunt aansluiten. Een team bestaat uit 1,2 of 3 deelnemers en een (spierziek)kind. Wilt u mee doen stuur dan een e-mail aan amanda@pti.nl. Geef aan of u wilt zwemmen, fietsen of lopen (of de gehele Spierathlon wil doen). U kan ook direct aanmelden via de website van Spieren voor Spieren.
Welke browser ondersteunen wij voor uw applicaties?
Welke browser ondersteunen wij voor uw applicaties?
Browser software verandert bijna doorlopend. Browsermakers introduceren in rap tempo vernieuwingen in hun producten Google, Microsoft, Apple en Mozilla. Voor PTI applicaties ondersteunen we optimaal de gangbare browsers. Door de genoemde snelle veranderingen kost dat veel tijd en aandacht.

Wij maken overwogen beslissingen over de ondersteuning voor browsers. Als uw dienstverlener zorgen wij voor de nodige updates. Er zijn browsers die wij volledig ondersteunen. Voor de overige browsers kunnen in gebruik afwijkingen voorkomen. Wij informeren u over de browsers die wij volledig ondersteunen.Gebruikers van PTI applicatie hebben de verantwoordelijkheid om hun software up-to- date te houden. Wij adviseren u altijd de meest recente browser versies te gebruiken voor optimaal en veilig gebruik van onze applicaties.

Het is belangrijk om te updaten omdat verouderde browserversies vatbaar zijn voor virussen en andere “security & privacy” gevaren. De meeste browsers updaten automatisch, bij het opstarten of afsluiten. Hierdoor is de gebruiker altijd voorzien van de laatste beveiligingsmaatregelen en mogelijkheden. Internet Explorer is hierbij een uitzondering: zij updaten alleen noodzakelijke updates.

Vacatures
Vacatures

PTI is wil graag kennismaken met nieuwe collega’s. Wij bieden regelmatig vaste functies aan via LinkedIn en andere sites. Op dit moment zijn er de volgende opties om te reageren:


Ben je op zoek naar een vaste functie? Aarzel niet en reageer!

 
Adres Korenmolenlaan 1c
3447GG Woerden Nederland
Telefoon 0348 466 888
Adres pti@pti.nl
Spieren voor Spieren
Gecertificeerd voor ISO 9001
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.