Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
PTI
LinkedIn Gooogle Plus
PTI
Communication on Demand; uw marketing in eigen beheer
Communication on Demand; uw marketing in eigen beheer

Met trots introduceren wij het Communication on Demand (CoD) platform! De tool die u, als gebruiker, eigenhandig beheert en waarmee u uw (marketing) campagnes zelfstandig creëert en verzendt. Als gebruiker ben je volledig ‘in control’. Het CoD platform is breed inzetbaar, voor zowel energie-en waterbedrijven als daarbuiten.

Het CoD platform is live

Met het CoD platform bepaalt de klant zelf via welk kanaal de campagne wordt verstuurd; per sms, per e-mail, per post of een combinatie. Van alle campagnes worden de statistieken bijgehouden in rapportages, die geven inzicht in het verloop én succes van de campagne. Het CoD platform biedt de gebruiker gemak, bespaart tijd en kosten. Laat u informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf door uw PTI Accountmanager.


Foto (vlnr): Frank van Ballegooij (Multi-Post), Martijn van den Berkmortel (pilot-klant Essent) en Jan Posma (PTI).

Een goede samenwerking

PTI en Multi-Post hebben, samen met pilot klant Essent, het CoD platform ontwikkeld. Multi-Post levert de kennis van het document logistieke deel waarbij PTI de kennis levert van het combineren van communicatiestromen. Een goede combinatie die al jaren werkt!

Lees hier meer!

 
Adres Korenmolenlaan 1c
3447GG Woerden Nederland
Telefoon 0348 466 888
Adres pti@pti.nl
Spieren voor Spieren
Gecertificeerd voor ISO 9001
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.