Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
PTI
LinkedIn Gooogle Plus
PTI
PTI 2 jaar verder met Spieren voor Spieren!
PTI 2 jaar verder met Spieren voor Spieren!

Op 1 april 2017 tijdens het Spieren voor Spieren Gala vierden we onze 12,5 jarige samenwerking met dit sportieve en sympathieke goede doel. Het bronzen jubileum kreeg een gouden randje met een verlenging voor 2 jaar. Ron Tuinenburg en Jan Posma tekenden namens PTI. Marjolein Bolhuis tekende namens Spieren voor Spieren.

Marjolein Bolhuis-Eijsvogel (directeur stichting Spieren voor Spieren): “We zijn erg blij met de jarenlange samenwerking met zo’n mooie partner. Het feit dat er ook nu weer een verlenging van het contract is getekend, bewijst maar weer dat we een enorm vertrouwen hebben in elkaar en in dat wat de stichting wil bereiken maar ook in de weg daar naartoe. Daarnaast is het fantastisch om de band te zien die in de afgelopen jaren gegroeid is tussen PTI en de kinderen met een spierziekte. Het motto gezonde spieren voor zieke spieren wordt ook letterlijk ingevuld door hun aanwezigheid tijdens diverse sportieve evenementen.


Spieren voor Spieren gala
De ondertekening was het startschot van het 13e gala, waarbij € 1.646.200 werd opgehaald. Het tekenmoment werd begeleid door ere-ambassadeurs Truus en Louis van Gaal en Sven Kramer, de nieuwe hoofdambassadeur sinds maart 2017. Truus en Louis van Gaal zetten zich al meer dan 10 jaar met hart en ziel in voor de stichting. Zij kennen PTI al vele jaren.

Louis & Truus van Gaal (ere-ambassadeurs stichting Spieren voor Spieren): “PTI en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, maar dan op een heel bijzondere manier!! En dat al 12 en half jaar!! Wij zijn heel blij met weer 2 jaar samenwerking en ondersteuning!

Zieke kinderen delen mee in succes
Cees van der Voorden en Luc Posma, ondernemers en oprichters van PTI staan volledig achter de relatie met Spieren voor Spieren. Luc Posma, vertelt: “Als succesvolle organisatie heb je de verantwoordelijkheid en plicht bij te dragen aan het algemeen maatschappelijk belang. Wij zijn dankbaar dat we spierzieke kinderen kunnen laten meedelen in ons succes”.

Spierathlon
Spierathlon

Jan Posma: “Dat we spierzieke kinderen helpen via de stichting is geweldig. Op 10 juni staan we met minimaal 8 teams aan de start van de Spierathlon.  De teams bestaan uit de PTI directie, collega’s, leveranciers, klanten en familieleden. Het wordt een happening, waar je echt kan zien waarom PTI juist dit doel een warm hart toedraagt.

Wilt u ook spierzieke kinderen helpen? Sponsor de PTI Spieratlon teams!

Team 1  Team 2  Team 3  Team 4  Team 5  Team 6  Team 7  Team 8


Wilt u zelf meedoen in een PTI team. Mail dan naar amanda@pti.nl.
Wijziging PTI Directie
Wijziging PTI Directie
In de directie van PTI (Pincode Telenet B.V.) zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd.

De oprichters Cees van der Voorden en Luc Posma hebben na 24 jaar de dagelijkse leiding over gedragen aan Jan Posma, Ron Tuinenburg en Ramon van Stappershoef. Samen vormen zij het directieteam. De taakverdeling in de directie is als volgt:
  • Jan Posma, werkzaam bij PTI sinds 2001, zal de commerciële activiteiten, product owners, marketing en ondersteunende afdeling onder zijn hoede nemen.

  • Ron Tuinenburg, in dienst sinds 1 oktober 2016, is verantwoordelijk voor de ICT en het innovatieteam

  • Ramon van Stappershoef, werkzaam bij PTI sinds 1998, geeft leiding aan de afdeling beheer en perfectief onderhoud.

Jan Posma en Ron Tuinenburg zijn beiden eindverantwoordelijk voor PTI. Aan hun is gezamenlijk procuratie verleend.

Cees van der Voorden en Luc Posma blijven bij PTI betrokken in de rol van toezichthouder en vormen samen met de directie één bestuur.

 
Adres Korenmolenlaan 1c
3447GG Woerden Nederland
Telefoon 0348 466 888
Adres pti@pti.nl
Spieren voor Spieren
Gecertificeerd voor ISO 9001
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.