Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
PTI
LinkedIn Gooogle Plus
PTI
WMD kiest voor Planning Systeem van PTI
WMD kiest voor Planning Systeem van PTI

Waterleidingmaatschappij Drenthe (WMD) vervangt ieder jaar ongeveer 15.000 watermeters. Voor een goede planning en optimale service voor de vervanging van de watermeters heeft WMD gekozen voor het PTI Planningssysteem, de PTI | Work Order Manager (WOM).

De WOM van PTI bespaart kosten en levert extra informatie op die WMD helpt de processen te verbeteren. Door de gestroomlijnde en intensieve communicatie met de consument wordt de kans dat een monteur voor een dichte deur staat sterk beperkt. Dit brengt de proceskosten aanzienlijk omlaag. Informatie over de bewoner en de aansluiting leggen we vast. Deze informatie wordt gebruikt voor toekomstige klantcontacten en dienstverlening. Stuk voor stuk elementen die bijdragen aan WMD’s positie als efficiënte dienstverlener.

 Waterleidingmaatschappij Drenthe (WMD) is al 75 jaar de drinkwaterleverancier van ongeveer een half miljoen mensen in Drenthe. Zij maken zich sterk voor het leveren van betrouwbaar drinkwater in harmonie met de omgeving.

Sponsor en help een goed doel
Sponsor en help een goed doel

Op zaterdag 4 juni doet PTI met 5 (!) teams mee aan de Spierathlon. De 1/8 triathlon voor 2. Samen strijden de teams met een spierziek kindje naar de eindstreep. Dat doen zij door 500m te zwemmen, 20km te fietsen en 5km hardlopen. Maak de Spierathlon tot een succes. Sponsor één of meerdere PTI team. De teamsites vindt u hier.

 
Adres Korenmolenlaan 1c
3447GG Woerden Nederland
Telefoon 0348 466 888
Adres pti@pti.nl
Spieren voor spieren
Gecertificeerd voor ISO 9001
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.