Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier voor de webversie.
PTI PTI
2015#9
PTI
 

PTI/Spieren voor Spieren spelen tegen Lucky Ajax voor goede doel

Onlangs speelde op sportpark De Toekomst in Amsterdam een team van PTI met relaties tegen Lucky Ajax. Het team van Lucky Ajax trad aan met legendarische voetbalhelden als Sjaak Swart, Rob en Richard Witschge, Simon Tahamata, John Bosman en vele andere ex-topspelers uit de roemrijke Ajax historie. In 2011 troffen beide teams elkaar ook. Toen ging de winst naar Lucky Ajax. Deze wedstijd stond dan ook in het teken van sportieve revanche, en belangrijker nog: het goede doel.

Het werd een mooie voetbalwedstrijd, waarbij voor ieder gescoord doelpunt een donatie naar stichting Spieren voor Spieren ging. Dat leverde Spieren voor Spieren, waar PTI maatschappelijk partner van is, €3.200 op. Een mooie score, die volledig ten goede komt aan onderzoek naar spierziekten bij kinderen.


Deel uw ervaringen met ons!

Om onze dienstverlening, producten en service aan u verder te verbeteren, evalueren wij binnenkort graag het ‘werkjaar 2015’ met u. Wij stellen het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons wilt delen. U kunt zich voor ons jaarlijkse klantenenquête aanmelden. Stuur dan direct een e-mail aan amanda@pti.nl met in de onderwerp regel: ‘Enquete 2015’.
 
 


 
PTI


U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van PTI. Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.

© 2015 Pincode Telenet B.V.
Korenmolenlaan 1c | 3447 GG Woerden
T +31 (0) 348 46 68 88 | helpdesk@pti.nl